Inici
La Fundació. Qui sóm?
Presentació
Serveis. Què fem?
Notícies
Treballa amb nosaltres
Contacte
Empresa
Enllaços d'interès
 


La Residència Font Santa és un servei de la Fundació Prominusvàlids Castell de Subirats, concertat amb la Generalitat de Catalunya, per l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual en fase d’envelliment o que, per la patologia que pateixen es troben immersos en un procés d’envelliment prematur. El servei disposa de 30 places d’estada permanent més 3 places temporals de respir familiar.

El nostre model biopsicosocial. entén a la persona com un conjunt de necessitats, desitjos i capacitats que es vertebren a partir de principis com la inclusió, la normalització, el benestar i el foment del diàleg per tal de garantir l’exercici de drets de la persona.

El centre es troba situat en el terme municipal de Subirats, en un indret al mig de la natura facilitant un entorn de tranquil·litat i de benestar aportant una important qualitat de vida als nostres residents.

Una de les nostres fites dins l’atenció al resident és la de promoure el reconeixement dels seus drets com a ciutadà a partir d’una presencia i participació activa a la comunitat i alhora promovent accions de sensibilització social.