Inici
Qui sóm?
Què fem?
Quins serveis oferim?
Notícies d'interès
Treballa amb nosaltres
Contacte
Enllaços d'interès
Documentació
 


LA RESIDÈNCIA

La Residència amb titularitat privada de Fundació Castell de Subirats i finançada per l'ICASS, és un servei destinat a l'atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual adultes envellides, que per les seves característiques necessiten suport extern o generalitzat per a realitzar les activitats de la vida diària, tractaments especialitzats, i una rehabilitació continuada per mantenir les seves capacitats i evitar el seu deteriorament. Vol funcionar com a recurs alternatiu a la llar familiar, adequant-se als seus destinataris.

La Residència Castell de Subirats està ubicada en el terme municipat de Subirats a la comarca del Penedès, província Barcelona.

Les instal·lacions es composen d'una planta baixa i un primer pis amb ascensor. Es disposa d'un pati exterior amb bancs, un petit hort on es realitzen activitats i un porxo. Aquí també es troben els magatzems i la bugaderia.

Hi ha 25 dormitoris, dels quals 8 són dobles i 17 individuals. També disposem d'espais comuns per realitzar activitats, relacionar-se, descansar, etc..., tals com: menjador, església i sala polivalent, 2 patis interiors, sala de fisioteràpia, sala d'hidroteràpia, sala de televisió, infermeria i sala d'activitats.

La capacitat de la residència és de 27 places d'estança permanent, 3 places de respir i 3 places de residents amb trastorn de conducta.  

RESPIR FAMILIAR